Program för hösten 2021 är klart

 

Vi ses i Röda Rummet, Piteå stadshotell. Vi öppnar 18:00 och fika finns att köpa. Ingen föranmälan. 

Författarna startar 19:00.

OBS! 

Till vårt sista evenemang måste man ha sitt Covidpass med sig. Från 1 december gäller covidpass om det är fler än hundra besökare. Vi vill inte utestänga någon när Klas Östergren besöker oss måndag den 6 december om det skulle bli fler än hundra besökare.
 
Vi börjar sälja årskort för 2022, en perfekt julklapp. Om ni betalar in innan, kan ni hämta årskortet måndag den 6 december från kl 18 i Piteå Stadshotell.

 

 

 

 

20/9 Anna-Karin Palm

 

4/10 Åström & Sandlund

 

11/10 Kristina Sandberg

 

8/11 Marie Lundström

 

INSTÄLLT ! - 15/11 Svante Lindqvist, annat datum kommer

 

22/11 Maria Broberg

 

6/12 Klas Östergren

 

 

MEDLEMSKORT FÖR 2020 GÄLLER ÄVEN HÖSTEN 2021.

Entréavgift för ickemedlemmar 100 kr
Skolungdom 50 kr.

Välkommen men tänk på att:
Hålla avstånd!
Hålla dig hemma vid sjukdom!

 

 

Styrelsen för Ordmån

  

Swish: 123 231 43 00, men du kan också betala vid entrén på Kaleido eller via bankgiro: 743-6827, ange ditt namn som meddelande.

 

 OM ORDMÅN

Sedan 1988 har kulturföreningen Ordmån arrangerat kulturmöten i Piteå. Varje år presenterar vi ett höst- och ett vårprogram, med allt från författare och historiker till samhällsdebattörer och journalister. Sedan hösten 2001 har Ordmån hållit till på mysiga Krokodil på Storgatan 39 i Piteå. Hösten 2016 blir författarkvällarna i Allhuset Kaleido, Storgatan 44. Ordmånkvällar (alltid måndagar) där vi öppnar kassa och möjlighet att köpa fika 18.00, en timme innan kvällens gäst intar scenen klockan 19.00.

Det är inspirerande att lyssna till människor som brinner för något, att höra en god berättare säga viktiga saker. Om du är intresserad av litteratur, av att skriva, av samhället runt omkring oss och av de människor som befolkar det, då kommer du sannolikt att trivas bland Ordmåns engagerade publik. Det känns angeläget att hålla berättarkonsten levande idag, och den lever i allra högsta grad under Ordmånkvällarna. Senare, under frågestunden, kan du passa på att ställa frågor eller komma med synpunkter på det sagda. Det blir ofta intressanta diskussioner mot slutet av kvällen. Kanske köper du en bok och får den signerad, innan du går hem. 

Tag chansen att träffa några av Sveriges mest intressanta författare och debattörer. 

Vi samarbetar med Folkuniversitetet och Piteå Kommun

 

Välkomna!